Ons voorstel en offertes  

 

Na een eerste telefonisch contact of via mail spreken we af. Indien de afstand het moeilijk maakt kunnen we eerst communiceren via Skype. Een eerste afspraak zal ons toelaten om mekaar beter te leren kennen en om jullie wensen klaar te laten formuleren.

Welke ceremonie ? Hoeveel getuigen ? In welke taal ? We kunnen ook de ceremonie tweetalig voorstellen of bepaalde passages in een andere taal voor uitgenodigden die de Nederlandse taal niet begrijpen.

Welk ritueel en welke symboliek ? Dit alles zal gedurende de maanden die de ceremonie vooraf gaan steeds maar duidelijker worden.

We stellen voor om alle betrokkenen te coachen en de dag van de ceremonie een uur voordien (of eventueel de vooravond) met allen een kleine repetitie te houden. Dit om onaangename verrassingen te voorkomen.

Indien U ons het vertrouwen schenkt om jullie ceremonie te begeleiden zullen wij ervoor zorgen dat het een uniek moment wordt.

De prijs van een volledige ceremonie bij Celebrantissimo kan variëren afhankelijk van uw wensen en wij nodigen U uit om contact met ons op te nemen en wij stellen U de aangepaste offerte voor.

 

Alsook voor een ceremonie in het buitenland maken wij U een gedetailleerde offerte.