Uw niet-religieuze ceremonie

Deze plechtigheid is een waar verlengstuk van de burgerlijke binding die getekend wordt op het gemeente- of stadhuis. Niet dat deze administratieve stap te verwaarlozen is, maar de meeste koppels die zich wensen te verbinden stellen zich niet tevreden met deze meestal koele en saaie verbintenis voor een burgemeester of klerk. Ze zoeken iets méér, iets naar hun beeld en verlangens.

De symboliek blijft belangrijk, en daarom is een seculaire ceremonie een stap in de goede richting. Elk ritueel van het huwelijk wordt gerespecteerd, want zonder rituelen kunnen we niet leven, en de dag van jullie verbintenis wordt georchestreerd door een professionele celebrant die jullie helpt en begeleidt in dat « sacraal » moment van geluk.

De getuigen, de ouders…elkeen wordt begeleid bij het uitdrukken van hun diepe getuigenis, alsook de geliefden die hun oprechte wensen voor elkaar willen voorlezen, in het bijzijn van vrienden en familie.

Het wordt een onvergetelijke gebeurtenis die in onze geheugens gegrift blijft. Deze verbintenis gaat door in de droomplek door jullie uitgekozen, in alle vrijheid, en met de rituelen die jullie eigen zijn. Er bestaat geen standaard-ceremonie, en elke plechtigheid weerspiegelt jullie diepe wensen.

Het ritueel van twee personen die zich verbinden in de liefde heeft in alle culturen en in alle tijden zijn belangrijkheid gehad. Het is geen loutere samenvoeging van twee individuen, maar een nieuwe entiteit die als koppel door het leven gaat.

Personen van verschillende religies, sociaal milieu, homosexuele huwelijken…iedereen vindt zichzelf terug in deze ceremonie.

Het volstaat om jullie verbeelding te laten werken !

En de professionele celebrant of officiant orchestreert in alle respect jullie ritueel en symboliek op die unieke dag.Celebrantissimo