Uw ceremonie op maat /Your Wedding celebrant burgundy

Het schrijven van jullie ceremonie is het resultaat van een belangrijke samenwerking.

Na een eerste telefonisch gesprek en contact via Skype krijgen we de gelegenheid om mekaar te ontmoeten. Dit is volledig vrijblijvend en vereist ook van beide zijden een vertrouwensrelatie.

We leren elkaar beter kennen, en daarvoor wordt jullie ook een originele vragenlijst voorgelegd die jullie rustig thuis voorbereiden. Deze vragenlijst laat me toe om jullie ontmoeting, levensstijl en wensen nog beter te leren kennen. Elk koppel heeft zijn eigen origineel verhaal, background, anecdotes die uitermate tellen in het schrijven van een mooie plechtigheid.

Want er is niet alleen de voordracht van een aangrijpende en intense tekst van de ceremoniemeester, maar ook de begeleiding van de teksten van jullie oprechte wensen, de teksten van de getuigen en eventueel ouders die graag hun getuigenis afleggen.

Elke ceremonie is verschillend want iedereen is uniek in de beleving van zijn geluk of romance. En dat is het wat we nastreven : een moment van emotie, blijdschap en geluk. Onvergetelijk. Met het ritueel dat jullie wensen, intiem of met de uitgenodigden.

Die dag weerspiegelt wat jullie heeft samengebracht en is het spiegelbeeld van jullie verbintenis.

Daar streven wij als Celebrantissimo naar.

 

Celebrantissimo, your wedding celebrant in Burgundy

 

 Celebrantissimo